Fermentační kultura

 

Náš proces je unikátní, složitý, nákladný a časově náročný, ale podle našeho názoru je to ten nejlepší způsob, jak vytvořit opravdovou fermentační kulturu. Produkuje enzymy, mléčné fermenty a vitamíny B. Každá buňka má silnou membránu, přes kterou vylučuje enzymy, koenzymy a vitamíny do okolního prostředí. Enzymy jsou důležité a bez nich žádný život nemůže existovat.fermentace

 

Fermentační kultura Canine Caviar nespoléhá na působení živých kvasinek. Vyrábí se pre-fermentací a šetrným sušením, aby vznikly výživné složky obohacené a stabilizované se zdravými metabolity. Tyto obohacené metabolity dále zlepšují trávení potravy a stabilizují přirozenou mikroflóru zvířete.

 

Enzymy v naší kultuře přispívají k rozkladu bílkovin na využitelné aminokyseliny. Když zvíře konzumuje naši fermentační kulturu, získává tu výhodu, že má její základní živiny jednoduše k dispozici a po delší dobu v průběhu procesu trávení.

 

Na rozdíl od pivovarských kvasnic s vedlejším produktem etanolem, které se silně zahřívají a rychle vysuší, fermentační kultury Canine Caviar jsou vyráběny a sušeny při nízké teplotě, aby nedošlo k poškození metabolitů, které byly vyprodukovány při fermentaci. Metabolity přispívají k řádné funkci střev, která je složitější než jen pouhé vstřebávání živin. Přispívá ke zdravější kultuře střevních buněk nebo střevní morfologii, s větším aktivním povrchem. Střevo je také nejaktivnějším imunitu podporujícím orgánem v těle, brání před nezdravými bakteriemi a stimuluje imunitní buňky k boji proti infekci.

 

Stejně jako prebiotika, i fermentační kultury Canine Caviar stimulují velikost a stabilitu přirozených střevních mikroorganismů zvířete. Větší počet mikroorganismů zlepšuje trávení a zmírňuje občasné trávicí potíže.

 

Na rozdíl od živých kvasnic nebo probiotik, které nemohou přežít vytlačování, fermentační kultura Canine Caviar není tak citlivá na teplo. Je tomu tak proto, že, jak bylo uvedeno výše, funkce výrobku nespoléhá na živé kvasinkové organismy, ale využívá metabolitů, které byly vytvořeny při původní fermentaci, a které se v kultuře zachovaly. Fermentační kultura Canine Caviar není „inaktivována“ teplem při vaření, protože stabilní a aktivní metabolity zůstávají funkční.

 

Zvířata konzumující fermentační kulturu Canine Caviar lépe stráví svoji potravu. To znamená více výživy a méně stolice.

© Canine Caviar 2017 by DATA-NORMS s.r.o.